Doprava zdarma po České republice při nákupu nad 1500 Kč.

Podzimní módní trendy 2024: Červená, hnědá a leopardí vzor v hlavní roli

S příchodem podzimu 2024 se módní svět opět mění a přináší nové trendy, které oživí naši šatní skříň. Tento podzim sází na výrazné barvy, nadčasové vzory a přírodní tóny, které nás inspirují k odvážným, ale zároveň sofistikovaným kombinacím. Pojďme se podívat na tři hlavní trendy, které na podzim 2024 nesmíte opomenout: červenou barvu, leopardí vzor a hnědou paletu.

 

Autumn_trends-01

1. Červená – symbol síly a vášně

Jednou z hlavních barev této sezóny je výrazná červená v různých odstínech. Tato barva, symbolizující energii, sílu a sebevědomí, se objevuje napříč všemi kolekcemi, od street stylu až po elegantní večerní outfity. Červená letos není jen o doplňcích, ale výrazně se prosazuje i na kabátech, svetrech a šatech. Chcete-li vypadat stylově a současně vyzařovat odvahu, zkuste červené kalhoty nebo sako. Must-have kousek na tento podzim jsou červené baleríny. Nebojte se ani monochromatických kombinací, které dodají vašemu vzhledu moderní a zároveň elegantní nádech.

Tip: Kombinujte červenou s neutrálními odstíny, jako je béžová nebo černá, pro decentnější look.

 

Kde koupím: 

1. Svetr - Mango, 2. Náušnice - Love & Story Design, 3. Džíny -Mango, 4. Boty - Zara, 5. Kabelka - Love & Story Design

Autumn_trends-02

2. Leopardí vzor – divoká elegance

Leopardí vzor se v módním světě pravidelně vrací, ale letošní podzim je jednoznačně v jeho znamení. Tento nadčasový vzor se objevuje jak na oblečení, tak na doplňcích a dodává každému outfitu nádech elegance s kapkou drzosti. Na podzim 2024 je leopardí vzor zejména populární na kabátech, botách, sukních a kalhotách. Velmi stylově působí například v kombinaci s koženými prvky, které dodají outfitu další rozměr.

Tip: Pokud se vám zdá leopardí vzor příliš výrazný, zkuste ho zařadit jen jako doplněk – například v podobě šátku, kabelky nebo bot. Pro odvážnější fashionisty je ideální volbou leopardí kabát, který se stane středobodem celého outfitu.

 

Kde koupím: 

1. Boty - Stradivarius, 2. Boty - Zara, 3. Kabelka -Love & Story Design, 4. Kabát - Massimo Dutti, 5. Náušnice - Love & Story Design, 6. Boty - Adidas Samba, 7. Náramek - Love & Story Design 8. Obuv - Zara, 9. Svetr - Only

 

Autumn_trends-03

3. Hnědá moccha paleta

Podzimní sezóna je vždy spojována s hnědými tóny, a právě moccha hnědá barva dominuje módním přehlídkám pro rok 2024. Moccha hněda připonmínající tmavě čokoládové tóny, je skvělou volbou pro podzimní šatník. Tato barva je neuvěřitelně všestranná a snadno kombinovatelná s jinými podzimními odstíny, jako je vínová, olivově zelená nebo béžová. Na podzim 2024 je populární zejména v podobě kožených bund, oversized svetrů a kalhot.

Tip: Pro sofistikovaný a přitom pohodlný outfit zkuste kombinovat hnědý oversized svetr s úzkými černými kalhotami a vysokými kozačkami. Hnědá v kombinaci s béžovou vytvoří harmonický look, ideální pro chladné podzimní dny.

 

Kde koupím:

1. Sako - Mango, 2. Kalhoty - M&S, 3. Sukně - Selected Femme (About You), 4. Náušnice - Love & Story Design, 5. Boty - Adidas Samba, 6. Peněženka - Love & Story Design 7. Kabelka - Love & Story Design, 10. Náušnice - Love & Story Design

 

Jak kombinovat tyto trendy?

Červená, hnědá a leopardí vzor tvoří skvělý základ pro vytváření zajímavých podzimních outfitů. Hnědá a leopardí vzor se dají jednoduše kombinovat, čímž docílíte sofistikovaného a elegantního vzhledu. Pokud toužíte po větším kontrastu, přidejte červené doplňky nebo oděv, který okamžitě oživí celý outfit. Kombinace všech tří prvků – například hnědého kabátu s leopardí kabelkou a červenými botami – vytvoří odvážný a přesto harmonický celek.

Podzim 2024 je plný výrazných barev a vzorů, které nás vyzývají k experimentování a sebevyjádření. Červená barva dodává sílu, leopardí vzor eleganci s nádechem divokosti a hnědá paleta přináší teplé, přírodní tóny do našich každodenních outfitů. Nebojte se kombinovat tyto trendy a vytvořte si podzimní look, který bude odrážet váš styl a osobnost.

Tak co, už máte připravený váš podzimní šatník?